مضرات رژیم کتوژنیک Secrets
مضرات رژیم کتوژنیک Secrets
Blog Article
این روزها در هر جمعی که صحبت از کاهش وزن و رژیم غذایی باشد، حداقل یک نفر پیدا میشود که رژیم کتوژنیک را توصیه کند. شاید موقع گشتوگذار در شبکههای اجتماعی هم اسم این رژیم غذایی را دیده باشید و برای شما سوال شده که رژیم کتوژنیک چیست؟ از بین این همه رژیم غذایی متنوع چرا باید رژیم کتوژنیک را انتخاب کنیم؟ آیا این رژیم غذایی تاثیری روی کاهش وزن دارد؟ آیا رژیم سختی است؟
بیشتر بخوانید: با میوههای مجاز در رژیم کتوژنیک آشنا شوید
به جای اینکه مستقیماً به دنبال پاستا، دونات و کیکهای کوچک بروید، وقتی برای اولین بار از کتو جدا شدید، سراغ کربوهیدراتهای گیاهی بروید.
مصرف سبزیجات و میوههای بیشتر میتواند نشانگرهای التهابی را در بدن کاهش دهد و کاهش التهاب، کلیدی برای کاهش خطر بیماری است.
اگر این رژیم دقیق و درست اجرا شود، بعد از چند روز از ابتدای رژیم، بدن وارد مرحله کتوزیس و آمادگی برای تغییر سوخت از قند به چربی میشود. همچنین این مزایا را به همراه خواهد داشت:
بنابراین متخصصان تغذیه توصیه میکنند، بعد از پایان رژیم کتو، برنامه غذایی خود را به یک رژیم غذایی سبکتر تغییر دهید تا آهسته آهسته وارد مرحله رهایی رژیم و تثبیت وزن شوید.
با گذشت زمان، متخصصین از مزایای این برنامه غذایی برای بهبود بیماری های دیگر، از جمله موارد زیر، بهره گرفتند:
افرادی که از رژیم کتو پیروی میکنند، ممکن است درمعرض خطر بیشتری برای ابتلا به کمبود منیزیم باشند.
البته به خاطر داشته باشید که تحقیقات هنوز در مورد بسیاری از فواید این رژیم غذایی، محدود است و نمیتوان نظر قطعی در مورد آن داد.
اما زمانی که وزن به سرعت کاهش یابد، به همان سرعت هم میتواند به حالت عادی برگردد. پس تثبیت وزن در رژیم کتوژنیک یکی از ارکان مهم برنامه غذایی است.
رژیم کتوژنیک که به اختصار رژیم کتو هم نامیده می شود، یک برنامه غذایی پر از چربی با پروتئین متوسط و کربوهیدرات کم است. این رژیم به عنوان رژیم کتوژنیک خوب یا بد یکی از روش های لاغری توجهات زیادی را در سال های اخیر به خود جلب کرده است.
برای به حداقل رساندن این عوارض رژیم کتوژنیک میتوانید رژیم غذایی معمولی کمکربوهیدرات را برای چند هفتهی اول امتحان کنید.
بهتر است رژیم غذایی خود را بیشتر بر اساس غذاهای کامل و تک مادهای قرار دهید. آووکادو جزو معدود میوههای مجاز در رژیم کتوژنیک است.
بیشتر بخوانید: پروتئین مورد نیاز روزانه هر فرد چقدر است؟